STH & CLEVER DAY!


Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την έναρξη των STH & CLEVER DAY, ημερίδων που πραγματοποιούνται στα καταστήματα συνεργατών μας και έχουν ως στόχο την ενημέρωση των πελατών και συνεργατών για τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες της Standard Hidraulica Hellas. 


Η πρώτη CLEVER DAY πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου στο κατάστημα του συνεργάτη μας ΔΗΜ. Θ. ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ, ΄όπου είχε μεγάλη προσέλευση πελατών, οι οποίοι έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό μας. Ο τυχερός ήταν ο Κύριος Δημόπουλος Αλέξανδρος, ο οποίος κέρδισε ένα PURE - συσκευή υπερδιήθησης για την επεξεργασία του νερού. Η ομάδα STH έδωσε τον καλύτερο της εαυτό στην ενημέρωση και εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων!





Η δεύτερη STH & CLEVER DAY πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στις 20 Σεπτεμβρίου στο κατάστημα του συνεργάτη μας ΚΡΗΝΗ, ΄όπου διεξάχθηκε με επιτυχία. Οι ενδιαφερόμενοι έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό μας και ο Κύριος Ράπτης Δημήτρης στάθηκε τυχερός κερδίζοντας ένα PURE - συσκευή υπερδιήθησης για την επεξεργασία του νερού.










Με μεγάλη χαρά αναμένουμε να διεξαχθούν κι επόμενες ημερίδες μας σε συνεργασία με καλούς μας συνεργάτες. Αναμένουμε να σας γνωρίσουμε από κοντά και να σας ενημερώσουμε σχετικά με όλα τα προϊόντα και τις καινοτομίες μας!