3 στυλ μπάνιου που καθορίζουν τις τάσεις το 2023 

 

Το πέρασμα του χρόνου φέρνει πάντα νέες τάσεις στη διακόσμηση του σπιτιού. Αυτό δεν αναφέρεται μόνο στα έπιπλα, αλλά καλύπτει ολόκληρη την αισθητική κάθε δωματίου και συνεπάγεται τη χρήση ορισμένων υλικών, χρωμάτων και φινιρισμάτων. Στα στυλ μπάνιου, έχουμε περάσει από τα στρογγυλεμένα σχήματα σε πιο μοντέρνα και avant-garde σχήματα, σήμερα όμως, που φαίνεται ότι μια συγκεκριμένη νοσταλγία μας συνοδεύει, έχουμε μάθει πως να τα συνδυάζουμε. Σε αυτό το άρθρο, σας δίνουμε τρία παραδείγματα. 

 

 

3 στυλ μπάνιου για να μεταμορφώσετε την αισθητική του σπιτιού σας 

 

Εάν σκέφτεστε να ανανεώσετε την εμφάνιση του μπάνιου σας, είτε επειδή κάνετε ανακαίνιση, είτε απλά θέλετε κάτι καινούργιο, σας παρουσιάζουμε τρία ασυνήθιστα στυλ μπάνιου, τα οποία όμως στις μέρες μας γίνονται τάση. 

Οι μικρές λεπτομέρειες έχουν τη δυνατότητα να τροποποιήσουν ολόκληρη την αισθητική ενός χώρου. Όχι μόνο θα είναι πιο οικονομική κίνηση, αλλά θα είναι και πολύ πιο εύκολο να δοκιμάσετε διαφορετικά στυλ μπάνιου μέχρι να βρείτε αυτό που σας εμπνέει και σας καθορίζει περισσότερο. 

Αναφερόμαστε στις μπαταρίες, οι οποίες συχνά περνούν απαρατήρητες, αλλά όταν επιλέγετε ένα εντυπωσιακό μοντέλο με τη δική του προσωπικότητα, αυτό αντανακλάται σε όλο το μπάνιο. Επιπλέον, όταν επιλέγεται ένα στυλ, το οποίο αντιπροσωπεύεται από χρώμα, όπως θα δούμε παρακάτω, υπάρχει και η δυνατότητα υιοθέτησης διαφορετικών στυλ, πιο μοντέρνων ή με ρουστίκ αέρα μεταξύ άλλων. 

 

Μαύρο χρώμα 

 

Το μαύρο χρώμα αντιπροσωπεύει ένα από τα πιο εντυπωσιακά στυλ μπάνιου αυτή τη στιγμή. Διατίθεται για μπαταρία του νιπτήρα, του μπιντέ ή της μπανιέρας. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ένα μοντέρνο και κομψό σχέδιο, μιας που αυτό ακριβώς μεταδίδει το μαύρο χρώμα. 
Επίσης, είναι διαχρονικό και εκλεπτυσμένο, και λόγω της φύσης του, μπορεί να προσθέσει μια πινελιά πολυτέλειας στο μπάνιο. Ωστόσο, είναι συνετό να μην το καταχραστεί κανείς γιατί σκοτεινιάζει το περιβάλλον, και το μπάνιο είναι ένας χώρος που χρειάζεται φως. Ως εκ τούτου, η προσθήκη αυτής της πινελιάς μέσω μιας μπαταρίας είναι μια εξαιρετική ιδέα. Ειδικότερα, αν επιδιώκεται ένα μινιμαλιστικό στυλ, αφού το οπτικό του βάρος εξισορροπείται από την απουσία επίπλων. 

Αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί με το μοντέλο Velvet I της Clever Faucets σε μαύρο χρώμα, διαθέσιμο σε δύο ύψη για νιπτήρες και με τελείως επίπεδο ρουξούνι για την έξοδο του νερού, αλλά σε κάθετη θέση, για ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. 

 

Χρυσό χρώμα 



Εικόνα που περιέχει τοίχος, εσωτερικός χώρος, νιπτήρας, επιτραπέζια σκεύη

Περιγραφή που δημιουργήθηκε αυτόματα

 

Το χρυσό χρώμα έρχεται και φεύγει με τα χρόνια και τώρα βρισκόμαστε σε μια εποχή που είναι και πάλι παρόν. Συνδέεται με τον πλούτο και τη δύναμη, λόγω της υψηλής αξίας του χρυσού. Ως εκ τούτου, εμπνέει ένα αίσθημα επιτυχίας και ευεξίας. Για το λόγο αυτό, όπως και στην προηγούμενη περίπτωση, είναι συνετό να μην γίνει κατάχρησή του, αλλά να χρησιμοποιηθεί στις λεπτομέρειες, όπως για παράδειγμα στις μπαταρίες. 

Το χρυσό χρώμα όντας πολύ δυναμικό, συνδυάζεται συνήθως με λευκούς, μπεζ ή καφέ τόνους. Αποτελεί μία ιδανική επιλογή για το μπάνιο, καθώς τα έντονα χρώματα  συνήθως δεν χρησιμοποιούνται σ’ αυτόν τον χώρο, μιας που αποτελεί δωμάτιο μικρού μεγέθους. Στη συλλογή μπορείτε να δείτε την σειρά Velvet I, με στρογγυλεμένο ρουξούνι και επίπεδη οριζόντια έξοδο νερού, που θα του δώσει ένα εντυπωσιακό εφέ καταρράκτη  και θα προσδώσει την πολυτέλεια που αναζητάτε. 



Μεταλλικό ανθρακί χρώμα 


Εικόνα που περιέχει εσωτερικός χώρος, τοίχος, νιπτήρας, υδραυλικό εξάρτημα

Περιγραφή που δημιουργήθηκε αυτόματα 

 
Το τρίτο στυλ μπάνιου μας για το 2023 είναι σε μεταλλικό ανθρακί με «βουρτσιστό» φινίρισμα, κατασκευασμένο με τεχνολογία PVD. Αυτός ο τόνος δίνει μια πιο μοντέρνα εμφάνιση από τα προηγούμενα, αλλά επειδή μοιάζει περισσότερο με τις παραδοσιακές μπαταρίες, ενσωματώνεται καλύτερα με τα υπόλοιπα στοιχεία του δωματίου. 

Το γκρι είναι το κατεξοχήν ουδέτερο χρώμα και έχει την ικανότητα να μεταδίδει μεγάλη γαλήνη, γι' αυτό χρησιμοποιείται και στα σαλόνια. Στο μπάνιο, αφού δεν έχει τη γυαλιστερή όψη των κλασικών επιχρωμιωμένων μπαταριών, πετυχαίνει παρόμοιο αποτέλεσμα με αυτό που αναφέρθηκε. Για να το εκτιμήσουμε καλύτερα και να προτιμήσουμε αυτό το μοντέρνο και διαχρονικό στυλ, έχουμε την σειρά Velvet III. Το ρουξούνι έχει κατασκευαστεί σε δύο ύψη με τετράγωνο σχήμα και επίπεδο βραχίονα, αλλά με κανονική έξοδο νερού. 

 

 Όλα τα μοντέλα των προαναφερθέντων στυλ μπάνιου θα είναι διαθέσιμα το δεύτερο εξάμηνο του 2023 και μπορείτε να τα βρείτε με περισσότερες λεπτομέρειες κατεβάζοντας τον τρέχοντα κατάλογο Clever. Ενσωματώνουν φίλτρο ροής νερού και εύκαμπτους σωλήνες, καθώς και δικά τους κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας συστήματα για τη ρύθμιση της ροής και της θερμοκρασίας του νερού. Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!